Kunststof deuren2022-09-15T09:28:29+00:00

Levering en montage kunststof deuren

Zuidema Kozijnen verzorgt de montage en levering van kunststof deuren. Onderstaand treft u een greep uit ons assortiment. Graag komen wij bij u langs om u een passend aanbod te doen.

Waarom kunststof deuren?

Kunststof deuren zijn er in tal van soorten en maten. De vraag is waarom u kiest voor een kunststof deur? Wij zetten de voordelen van kunststof voor u op een rij:

  • Kunststof deuren kennen goede isolatiewaarden. De isolatie van geluid als van lucht is uitstekend bij de keuze voor een kunststof deuren. Dit betekent dat enerzijds geluid van buitenaf niet als hinderlijk wordt ervaren binnenshuis. Anderzijds houdt het in dat de isolatie van warme en koude lucht in goede banen wordt geleid. Dus warme lucht blijft binnenshuis en de koude buitenlucht blijft buiten.
  • Kunststof deuren zijn onderhoudsarm. Kunststof deuren hebben weinig onderhoud nodig. Daar waar een houten deur onderhoud nodig heeft in de vorm van verven of lakken van het hout is hier geen sprake van bij kunststof. U dient het kunststof wel schoon te maken periodiek. Daarnaast geldt dat kunststof goed bestand is tegen weersomstandigheden.
  • De kunststof deuren zijn duurzaam. Kunststof deuren worden gemaakt van gerecycled kunststof. Dit betekent dat ze langer mee gaan en erg milieuvriendelijk zijn.
  • Een brandveilig huis met kunststof deuren. Kunststof is moeilijk vatbaar voor vuur en vlammen. Daarnaast is kunststof zelfdovend. Kortom kunststof deuren zijn brandwerend.
  • Prijs van kunststof deuren. In verhouding tot op maat gemaakte houten deuren zijn kunststof deuren goedkoper in de aanschaf.

Aderako kunststof deurvullingen
Rofex Runners
Rofex modellen overzicht

kunststof deur
kunststof deur

Totaalplaatje deuren en kozijnen

U kunt de deuren en kozijnen in uw woning compleet op elkaar af laten stemmen. Om u van een totaal advies te voorzien gaan wij graag met u in gesprek.

Diensten

Behalve de levering en montage van kunststof deuren kunt u bij ons ook terecht voor:

Levering en montage kunststof deuren
Levering en montage kunststof schuifpuien

Chat starten
Heb je een vraag?
Hallo,
Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via deze chat